Членство

Фамилните бизнеси, събрани на едно място

FBN Bulgaria е мрежа от съмишленици: бизнес предприемачи, създатели на успешни компании, активни бизнес лидери, млади високообразовани хора, които работят в България и управляват международно представени бизнеси.

Ако споделяте ценностите и традициите на семейния бизнес, ще намерите дом в нашата общност на компании с утвърдени имена и добра репутация в своята индустрия. Нашите членове са компании от различни браншове с разнообразен предмет на дейност. Значимият им принос на работодатели за икономиката на страната е в създаването на трудова заетост и сигурни работни места за десетки хиляди българи.

Предимства

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
  • Съмишленици

    Мрежа от лидери, които споделят Вашите предизвикателства и визия за бъдещето

  • Развитие

    Обучения и менторство, насочени специално към фамилния бизнес

  • Контакти

    Срещи с представители на национални и международни институции и компании

Нашите членове

Членове на FBN Bulgaria са компании от различни индустрии, обединени от желанието да утвърждават семейното предприемачество и да допринасят за развитието на бизнес средата в България.

Как да стана член?
Програма за Членове

Програма за Членове

Програмата за членове на FBN Bulgaria е инициатива на Сдружението, която има за цел по-доброто опознаване и партньорството между членовете ни. В нея всяка компания членка може да предостави преференциални условия на общността ни за услугите или стоките, които предлага.

Как да стана член?

Членове могат да бъдат български и чуждестранни юридически лица – семейни компании, които споделят традициите на семейния бизнес и отговарят на нашите условия за членство.

Вижте повече на страницата с условия за членство!

Как да стана член?