Есенна среща на FBN-Bulgaria, 9-11 октомври 2020 г., гр. Хисаря

Есенна среща на FBN-Bulgaria, 9-11 октомври 2020 г., гр. Хисаря
Разгледай галерията

Тазгодишната Есенна среща на FBN-Bulgaria, проведена между 9 и 11 октомври, постави рекорд по посещаемост!

21 семейства, членуващи с фамилните си компании в Сдружението, имаха свои представители на събитието в гр. Хисаря и така срещата събра почти 60 членове на организацията от различни поколения.

В рамките на Есенната среща бе проведено и Общо събрание на „Сдружение на фамилния бизнес – България“, чиито делегати приеха отговорни решения за бъдещето на организацията.
Тазгодишното Общо събрание имаше и изборен характер, заради изтичащи мандати на членове на Управителния съвет.
Делегатите на Общото събрание гласуваха единодушно своята подкрепа на кандидатурите за втори мандати на досегашните президенти на организацията. Така адв. Стефан Гугушев получава нов тригодишен мандат като Председател на УС на FBN-Bulgaria, а адв. Виктор Гугушев ще продължи да е президент на младежката структура Next Generation.
Досегашният вицепрезидент на младежката организация Иван Стайков бе номиниран и получи с подкрепата на делегатите втори мандат като член на Управителния съвет на Сдружението. Г-н Стайков се оттегля като вицепрезидент, като позицията му ще бъде заета от два нови вицепрезиденти – Богдана Вътева, представител на „Тандем-В“ ООД и Ивайло Ненков от „БГ Агро“ АД (на втората снимка в Галерията - заедно с президента на NextGen В. Гугушев).


Есенната среща на FBN-Bulgaria ще бъде запомнена и с отличното домакинство на сем. Георгиеви („Розаимпекс“ ООД) в техния SPA Хотел Хисар, както и с приятния и топъл съботен следобед във Винарска изба „Старосел“.