Писмо на благодарност за оказаната подкрепа от Фондация "За нашите деца"

Писмо на благодарност за оказаната подкрепа от Фондация

В края на юни екипът  на "Сдружение на фамилния бизнес - България" получи Годишния доклад за 2019 на фондация "За Нашите Деца" - обзор на работата и постиженията на организацията през изминалата година.

Докладът е придружен от благодарствено писмо, в което изпълнителния директор на Фондация "За нашите деца" г-жа Иванка Шалапатова се обръща към членовете на  FBN-Bulgaria: "Признателни и горди сме, че FBN Bulgaria беше част от живота на фондацията през изминалата година. Нашите резултати и Вашата подкрепа ни мотивират да продължаваме да работим с още по-голямо старание, за да предоляваме трудностите заедно! Благодарим Ви, че сте наши съмишленици и продължавате да ни подкрепяте, за да растат повече деца щастливи и обичани в семейството!"

По актуална информация, предоставена от Фондацията, в момента е в ход закупуването на оборудването за сензорната зала, за която представителите на FBN-Bulgaria Следващо поколение направиха целево дарение през пролетта. Очаква се скорошна възможност за посещение на напълно оборудваната и готова да приеме деца сензорна зала в Комплекса за ранно детско развитие в София.

На снимката: Христо Рогачев връчва подарък на млад гост на благотворителния тенис турнир в подкрепа на Фондация "За нашите деца", домакинстван от сем. Рогачеви, "Атаро Клима" ЕООД, през есента на 2019 г.