ПАРТНЬОРИ

Партньорите, които подкрепят нашата мисия

Партньорите на FBN Bulgaria са компании с доказано име и добра репутация в своя бранш. Те споделят нашите ценности и подкрепят дългосрочното изграждане на устойчива бизнес среда за фамилните компании в страната. Нашите партньори вярват в добавената стойност на семейно управляваните фирми за бизнеса, пазара на труда и обществото като цяло. 

Тяхната подкрепа е под формата на експертиза, обмен на опит и добри практики, спонсорство на съвместни събития, проекти и инициативи на Сдружението.

Предимства за партньорите

  • Устойчиви практики

    Подкрепа за развитието на устойчива бизнес среда за фамилните компании в страната

  • Видимост и имидж

    Представяне на партньорите, подкрепили проекти и инициативи на FBN Bulgaria

  • Участие в събития

    Достъп и участие в събитията, организирани ексклузивно за семействата-членове на FBN Bulgaria

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР

ГЕНЕРАЛЕН ПАРТНЬОР

През 2018 г. поставихме началото на партньорство със „Силвър Стар Моторс“ – официален представител на "Мерцедес Бенц" в България. Ползотворното сътрудничество с компанията намира израз в обмен на добри практики, достъп до информация за най-новите тенденции на автомобилния пазар, специални условия за членовете на Сдружението и организация на съвместни събития.

През 2022 г. преподписахме договора за нов тригодишен период.

Партньори

Партньорите на FBN Bulgaria допринасят за успешното реализиране на проектите и инициативите на Сдружението, за постигането на целите на организацията, насочени към развитието и утвърждаването на фамилния бизнес.

Свържете се с нас за възможности за партньорство